Nový zábavní park nabízí nejen dětem další možnost aktivní hry, které není v dnešní době nikdy dost. Tady jsou opičárny přísně povoleny :-)

Ukažme dětem, že pohyb je bezva zábava

Vezměte děti do hravého světa, kde si procvičí a rozvinou pohybové dovednosti, koordinaci, mrštnost, ale i představivost a tvořivost pomocí mnoha atrakcí, které jim nový zábavní park nabízí. Chceme dětem ukázat zdravější alternativu virtuálního světa. I Vy můžete hodit starosti za hlavu. Bavte se společně s dětmi nebo si odpočiňte u dobré kávy.

Při aktivním pohybu a dovádění pořádně vyhládne, a tak je třeba doplnit energii. Zajděte s dětmi do Banana Café a ukažte jim, že dobrá svačinka nemusí být nutně smažený fastfood. Útratu v Banana Café lze zaplatit pouze čipem nebo platební kartou, NIKOLIV HOTOVOSTÍ! Možnost platby pomocí čipových hodinek je podmíněna předautorizací Vaší platební karty při check-in.

Ve Funparku Babylon můžete dětem uspořádat i narozeninovou oslavu, na kterou jen tak nezapomenou. Postaráme se o výzdobu, občerstvení, dort, malou pozornost pro oslavence, ... ale především o skvělou aktivní zábavu! 

Objednejte si ubytování se zábavou, které Vám nabízí vstup do babylonského Funparku zdarma a přijeďte nechat své ratolesti pořádně vyřádit.

Otevírací hodiny
denně 10.00 – 20.00

O prázdninách a státních svátcích se může otevírací doba lišit.